Senaste inläggen

Den 29-åriga Gueye är en senegalesare som gynnades av Paris Saint-Germain-laget i januari. Jag hoppas alltid att han får möjlighet att bära sin egen klubb billiga fotbollströjor. Paris Saint-Germain-laget meddelade den 30: e att de tecknade ett fyraårigt kontrakt med mittfältaren Gueye.

Beloppet för överföringsavgiften för Gueye har inte tillkännagivits för Paris Saint-Germain. "Paris Saint-Germain är nöjd med att tillkännage undertecknandet av Gueye." Den franska mästaren sa på sociala medier att Gueye höll Paris Saint-Germain tröja nr 27. Gueye sa i en intervju med klubbens officiella webbplats: "Jag är mycket stolt över att kunna skriva med Paris Saint-Germain. Genom att gå med i Paris Saint-Germain, en klubb med en stor utvecklingsplan i Europa, hoppas jag att ta min personliga klubbkarriär till nästa nivå. våningen. "

Som fotbollsspelare kan du gå till jättarna för att arrangera ditt eget spännande fotbollsspel, vilket är vad varje spelare ser mest fram emot. Jag hoppas att han kommer att ha tur i framtiden.

I uppvärmningskampen mellan Real Madrid och Bayern München bar Hazard en billiga fotbollströjor nr 50 och arrangerade en Real Madrid-karriärdebut. Anledningen till att Hazard inte gjorde det bra var att han var svagt uppblåst.

På det sociala nätverket, i Hazard-tävlingen, blir hans foto av en välsignelse snabbt populär på ett viralt sätt. Farans buk är hög och köttet är extremt uppenbart. Real Madrids vita hemskjorta, kan lyfta fram "kroppen". Men till och med Real Madrids svarta bort Real Madrid tröja har redan täckt Hazards mage. För några dagar sedan kunde Hazard se magen bukta trots att han hade en svart tröja. Det verkar som att semesterspelare är mer än hänge sig själva.

Naturligtvis gick Hazard med Real Madrid till ett högt pris, om inte för ett bra rekord. Det känner inte igen fansen. Jag tror att han kommer att ge oss lysande resultat.

Med en stark fotbollstalent har Odoi alltid varit målet för Bayern München. Det förnyade kontraktet mellan Chelsea och Odoi avslöjades av media. Odoi kommer att underteckna ett nytt kontrakt med laget på fem år, och veckolönen överstiger 100 000 pund. Det verkar som om fans kan fortsätta att stödja Odoi i sina Chelsea-billiga fotbollströjor som alltid.

Tidigare hade Bayern München erbjudit 35 miljoner pund för Odoi, men avvisades av chelsea. Om du inte kan underteckna ett tecken i år, kommer du definitivt inte att låta en så ung spelare med potential. Chelses nya tränare, Frank Lampard, uttryckte också offentligt sin uppskattning för tonåringen. Klubben har också aktivt främjat förhandlingar. Enligt de senaste nyheterna har Odoi gått med på att underteckna kontraktet för fem år. Han kommer att ha på sig en Chelsea tröja för den nya ligan nästa säsong.

Den 18-åriga Odoi är en begåvad fotbolls tonåring som kommer att vara en viktig medlem i Lampards stora förhoppningar.

Paris Saint-Germain är nu mycket missnöjd med Neymars stil, och det är redan mycket irriterande för Neymar som alltid har velat flytta till Barcelona. Fläktar med Neymar billiga fotbollströjor är också väldigt arg på detta beteende. Paris Saint-Germain-cheferna har redan gjort den sista natten för Neymar. Om Neymar bråkar, kommer Neymar att sätta på stativet fram till kontraktets slut.

Neymar har ryktats för att ha varit med Barcelona nyligen, och hans förhållande till Paris Saint-Germain var en gång spänd. Plus förra veckans stora Paris Saint-Germain pre-season preparat, Neymar, återvände inte i tid. Även om Neymar svarade också. Men Paris Saint-Germain fortfarande inte acceptera, Nasir var mycket upprörd om Neymar strategi, Nasir varnade också Neymar, även om han kan fortsätta att bära Paris Saint-Germain tröja, men ändå satte honom på läktaren tomgång tills 2022 slutet av kontraktet. Som ett resultat kommer Nāṣir inte dra av Neymars lön, men låter honom spela utan bollen.

Hemklubbarna i varje klubb har blivit tillkännagivna, och många tredje tröjor har inte blivit utsatta. Idag introducerade vi AC Milans tredje billiga fotbollströjor. Jag vet inte om denna tröja kommer att erkännas av fansen. Låt oss ta en titt på vad AC Milans tredje tröjor är.

Den berömda fotbollsutrustningens webbplats footyheadlines exponerade tredje tröjor spion bilder av AC Milan 2019-20 säsongen. Kroppen på den tredje tröjor är svart med ett framträdande oregelbundet tunt streckmönster tryckt på framsidan. Liksom hem tröjor har AC Milan tröja också en rund hals. På insidan av halsen finns röda, vita och gröna färger som representerar den italienska flaggan. Bröstet är fortfarande en annons för Emiraten. Shortsna i denna tröja är svarta och strumporna är gjorda av rött och vitt.

Självklart har denna tröja subvert de röda och svarta ränderna från det förflutna, men valde olika ränder av rött och svart. Jag vet inte om fansen är nöjda med denna tröja. Välkommen till vår hemsida för konsultation.

Balcazar flyttade till Bayern München i början av året och introducerades officiellt som Bayern München-spelare på måndagen. Balcazar kommer att bära 21-billiga fotbollströjor i Bayern München-stjärnan Philipp Lahm och erkänna att han kommer att spela i nästa match.

Balcazar gick med i Bayern München, och hans landsmän Griezmann lämnade också Atlético Madrid. Även om det har ryktats för att vara undertecknat av Barcelona, har det inte slutförts. Balcazar är intresserad av att arbeta med sina landsmän igen och anser att Griezmanns överföring till Bayern München skulle vara en bra passform för honom. Balcazar sa på en presskonferens. "Eftersom Griezmann är en bra spelare, tycker många klubbar om honom. De vill alla ha egna lag FC Bayern München tröja. Men om han har chansen att komma hit, kan han bli den bästa spelaren i världen."

För att Balcazar ska ha på sig Philipp Lahms tröja nummer, hoppas han att han är lika stor som Philipp Lahm, för att som en av de största vaktarna i eran är detta ett nummer som har blivit ihågkommen av historien.

På grund av sommarfönstret lämnade många spelare. Därför har varje lag meddelat förändringen av lagets nya säsongs billiga fotbollströjor nummer, och Atlético Madrid officiella hemsida ändrade också lagnummeret. Morata, Giménez och Víctor kommer alla att ändra sina tröja nummer för den nya säsongen.

Atlético Madrid meddelade officiellt att Morata kommer att bära Atlético Madrid nr 9 tröja nästa säsong. Morata kom till Atlético Madrid i januariöverföringsfönstret och i de första månaderna bar han en nr 22-tröja. Tidigare på 9-talet var Kalinić som gick med i förra sommaren och han kommer troligen att lämna laget i sommar. Sedan lämnade Kalinić den här gången, låt Morata ta över 9-Atlético Madrid tröja.

Morata, som bar den 22: a Atletico Madrid-tröja förra säsongen, kommer att tillämpa sin bekanta nr 9-tröja till den nya säsongen. Här önskar vi honom en ny rekord.

I sommaröverföringsfönstret lämnade många spelare den ursprungliga klubben. För fansen är detta några glada. Fans är orolig att idolerna tar av sig sina egna stöd billiga fotbollströjor. Eriksen, 27, är kärnspelare i Tottenham Hotspur. Eriksen har varit i Eriksen i sex år, och nu vill Eriksen inte förnya Tottenham Hotspur och försöker lämna laget.

Eriksen kontaktade Real Madrid förra sommaren, men Tottenham Hotspur vägrade att förhandla och priset på mer än 150 miljoner euro tvingade Real Madrid att överge affären. Tottenham Hotspur säljer aktivt Eriksen till Real Madrid, och kontraktet har löpt ut på ett år. Eriksen kommer inte längre ha nr 23-Tottenham Hotspur tröja. Tottenham Hotspur säljer också aktivt Eriksen eftersom det undviker situationen för både människor och pengar! Men Eriksen är inte det primära målet för Real Madrid.

Real Madrid är verkligen intresserad av Eriksen, men Eriksen är inte det primära målet för Real Madrid. Tottenham Hotspur hoppas nu att sälja Eriksen till en rabatt. Jag vet inte om Real Madrid skulle vilja acceptera det. Vi kommer att vänta och se.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se