Senaste inläggen

Paquetá gick med i ACMilan från Flamengo i januari förra året. Hittills denna säsong har han gjort 14 uppträdanden för Milan i en billiga fotbollströjor och endast 1 assistent registrerades. ACMilans chefer är villiga att släppa Paquetá i vinterfönstret, och Paris Saint-Germain är för närvarande den enda klubben som har uttryckt intresse för Paquetá.

ACMilan är villig att lyssna på andra lags erbjudanden för Paquetá, som har betalat 35 miljoner euro för den brasilianska mittfältaren. Även om Paris Saint-Germain inte har gett upp införandet av Paquetá, är Paris Saint-Germain bara villig att ge Paquetá en offert på 20 miljoner euro i detta skede, som bara är halva priset i Milano. Det verkar som att Paquetá måste fortsätta att ta på sig sin Paris Saint-Germain tröja.

Eftersom Paris Saint-Germain anser att ACMilans pris på 35 miljoner euro är för högt hoppas de kunna sänka vissa priser. Men detta är långt ifrån ACMilans förväntningar. Vad kommer att hända i slutet? Ser fram emot tillsammans.

Serie A har nått 18 omgångar, och Inter och Juventus är för närvarande överst med samma poäng. Fler och fler fans älskar att ha en Inter-billiga fotbollströjor. Den sista omgången av Inter var mot Napoli. Till slut vann Inter3-1 Napoli och vann två matcher i rad i ligan.

Tävlingen har precis börjat och konkurrensen mellan de två sidorna är hård. Lukaku leder dock fortfarande Inter! I den 33: e minuten utvidgade Inter igen sin ledning och Inter2-0 ledde. I den 39: e minuten återhämtade Milik ett mål för Napoli, 1-2. Under andra halvlek var det lätt att spela sida vid sida. I spelets 62: e minut återställdes tvåbollsfördelen! Inter3-1 leder. Fans som bär svarta Inter tröja på scenen tycktes ha sett hopp om seger. Under följande tid uppnådde ingen av båda sidorna framgång, Inter upprätthöll fördelen med två mål. Poängen låses till 3-1.

I slutet av matchen slog Inter3-1 Napoli.

Även om Manchester United den här säsongen rankade som femte i Premier League, är Manchester Uniteds rekord i år också riktigt obegripligt. Manchester United visade en stark offensiv när man spelade mot starka spelare, men förstod inte hur man bryter tätt försvar när man spelade mot svagare brigader. Detta är också en besvikelse för de fans som har billiga fotbollströjor.

På det nya året möttes Manchester United mot Arsenal i den första matchen och förlorade mot Arsenal 0-2. I matchen mot Arsenal var Manchester United-spelarna i en kollektiv nedgång, och varken backcourt-försvaret eller frontcourt-brottet kunde hitta en lämplig rytm. Därför verkar Manchester United mot Arsenal, Manchester Uniteds förlust rimligt. Detta är oacceptabelt för både spelare och fans. Köp en Manchester United tröja och hejar på dem.

På det nya året hoppas vi också att Manchester United kan ge fansen en helt ny status och bli vårt betrodda team? Vi kommer att vänta och se.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 26 december 2019 02:45

Igår var jul, i denna glada semester. Fans bär sina egna billiga fotbollströjor på banan. Men anfallaren från Tottenham Hotspur kanske inte är nöjd. I matchen mellan Tottenham Hotspur och Chelsea förlorade Tottenham Hotspur mot Chelsea 0-2. Son Heung-Min sparkade Rüdiger under matchen och skickades av. Enligt spelets regler kommer detta röda kort att resultera i en tre-spelers upphängning.

Premier League har ett tätt schema nyligen, medan Son Heung-Min har avbrutits i tre matcher. För Tottenham Hotspur kommer bristen på framåt att förvärra deras svåra situation i Premier League. Enligt nyheterna har Tottenham Hotspur överklagat det röda kortet. Tottenham Hotspur och teamreporteren Charlie Eccleshare sa att om överklagandet misslyckas och FA anser att Son Heung-Min straff är för lätt kan Son Heung-Min straffas genom att dubbla avstängningen, vilket kan leda till 6 upphängning. Det betyder att Son Heung-Min inte kan spela i sin Tottenham Hotspur tröja i 6 matcher.

Tottenham Hotspur bekräftade officiellt att Son Heung-Min hade ett rött kort överklagande, misslyckades eller avbröts för 6 matcher.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 25 december 2019 04:28

Den italienska Super Cup är en traditionell händelse i Italien. Det är det sista mästerskapet i Serie A och det tidigare mästerskapet i den italienska Super Cup. Supercupen mot Juventus och S. Lazio. Spelare från båda sidor började slåss i sina billiga fotbollströjor. I slutändan besegrade S. Lazio den försvarande mästaren Juventus 3-1 och vann femte gången i den italienska Super Cup.

I Serie A-rankningen rankade S. Lazio och Juventus tvåa respektive tredje. De två lagen spelade mot varandra och vaknade fansens uppmärksamhet. I början av matchen tog S. Lazio-laget ledningen för att göra mål, och Juventus bandade poängen före slutet av första halvlek. Under andra halvlek spelade Yibian igen. De två sidorna hade brott och försvar, och scenerna fortsatte. Fans som bär Juventus tröja var mycket glada. S. Lazio gjorde två mål i följd under andra halvlek och slutade slutligen segern. S.S Lazio besegrade Juventus 3-1.

S Lazio 3: 1 Lectra Juventus och vann den italienska Super Cup.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 18 december 2019 06:35

Sancho har fått många framträdanden sedan han gick med i Borussia Dortmund. Det är också Borussia Dortmund som Sancho har haft en enastående möjlighet i Manchester City. Sancho gjorde en stor stänk från bänken förra säsongen och avgick omedelbart på huvudstyrkan. Det stöds också av tusentals fans med Manchester City tröja.

Det är just på grund av Sanchos enastående prestanda i Borussia Dortmund som han har blivit föremål för konkurrens på överföringsmarknaden. Sancho, som ursprungligen avvisades av Borussia Dortmund, är också outtömlig eftersom han har skjutits till fönstret nästa sommar. Sancho kommer så småningom att ta av sig Borussia Dortmund tröja. Därför har Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, de fyra stora jättarna i Premier League, en skandal med honom. Det borde dock vara så att Manchester City troligen kommer att underteckna Sancho. Sancho, som föddes som ungdom i Manchester City, kan vara bäst lämpad för Manchester City-systemet.

Manchester City är utan tvekan ett team som kan hjälpa Sancho att uppnå sina ambitioner. Det är dock fortfarande okänt vem Sancho kommer att välja till slut.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 12 december 2019 03:47

Under de senaste åren kan tränare från Manchester United med frimodighet säga att Manchester United-spelare hejade på Manchester City-domstolen och kastade sina billiga fotbollströjor till de ivrigaste Manchester United-fansen. Manchester United-tränaren kommer att säga "We dye this city red". Från det tidigare Manchester United-monopolet har utvecklingen matchats jämnt.

Förändringen i Manchester Citys styrka har överskridit någons fantasi. Även om Manchester City inte började vinna mästerskap efter varandra 2011, i Manchester, förändras vissa saker tyst. Manchester Uniteds högsta prioritet för varje säsong är inte längre att färga Manchester City rött, utan att behandla det som en "förväntning". Och när Manchester City väl en gång förväntas någon Manchester-himmel, den är blå. Fans med Manchester City tröja är inte mindre än Manchester United. Tiderna förändras.

Idag är utsikterna för de två lagen, Manchester City och Manchester United, mycket olika. Du vet vilka områden i Manchester som är röda och vilka som är blå.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 11 december 2019 06:05

Premier League har nått den 16: e omgången. Liverpool rankade först i Premier League-tabellen den här säsongen, 8 poäng före Leicester City på andra plats och 14 poäng före den försvarande mästaren Manchester City. Fans börjar förbereda billiga fotbollströjor för sig själva. Manchester City vill för lite för att tävla med Liverpool om Premier League-titeln, och Leicester City sticker ut den här säsongen. För att tävla med Liverpool om Premier League-titeln finns det fortfarande ett visst gap i styrka.

Liverpool såg hela Premier League-spelet och hade bara en oavgjort under första halvåret och de 15 andra matcherna vann alla. En sådan rekord är sällsynt i hela ligan. Liverpool är Champions League-mästaren förra säsongen. Toppperioden för Liverpool hör till ögonblicket. Detta är också det mest efterlängtade för alla spelare som bär Liverpool tröja. Därför har Liverpool möjlighet att ta ledningen i nästa och kan så småningom vinna det sista mästerskapet i Premier League. Låt oss vänta och se.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se