Senaste inläggen

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 5 december 2019 03:53

I den 15: e omgången av Premier League är Manchester United och Tottenham Hotspur, båda starka lag i Premier League, huvudpersonerna i denna omgång. Auditoriet på plats var fullt av fans från båda sidor, och de jublade för lagen de stödde. Frukten av den slutliga segern valdes emellertid av Manchester United, och den största bidragaren till denna seger var vår nr 10-billiga fotbollströjor Rashford.

Manchester United visade en stark offensiv i början. Vi kan se Manchester United i den 6: e minuten av spelet och Rashford gjorde mål för Manchester United. Tottenham Hotspur jagar också desperat. I den 39: e minuten utjämnade Tottenham Hotspur poängen. Under andra halvlek var det lätt att spela sida vid sida. Rashford gjorde två gånger och gjorde personligen. Manchester United ledde 2-1 till Tottenham Hotspur. Rashford är utan tvekan spelets största vinnare. Han bar en Manchester United tröja och gjorde två mål i det här spelet. Nästa gång bröt ingen av sidorna motståndarens mål och poängen låstes till 2-1.

Ingen av sidorna gjorde mål under stopptid. Spelet slutade och Manchester United slog Tottenham Hotspur 2-1 hemma.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 4 december 2019 06:56

Världsmästaren Özil har ignorerats av Arsenal den här säsongen. Özil, kärnfigur i Arsenal, har bara spelat tre gånger i alla matcher den här säsongen och bara spelat en gång för Gunners i Premier League. Mourinho är mycket optimistisk när det gäller VM-mästaren, Özil är Arsenals bästa billiga fotbollströjor spelare nummer 10.

Arsenal har besviken fans i alla matcher den här säsongen och de behöver en ny tränare för att ändra uppställningen. Mourinho har varit i kontakt med Arsenal nyligen, och han sa att han har önskan att träna Premier League. När han förklarade hur han fyllde klyftan mellan mittfältet och spetsen i september, antydde Mourinho att om han kan ta ansvaret för laget, kommer han att använda Arsenal FC tröja nr 10 till bästa effekt.

Både Özil och Arsenal är i lågvatten. Både teamet och Özil behöver någon för att rädda dem, och om denna person är Mourinho, vi behöver tid för att verifiera.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 28 november 2019 04:11

Bayern München utmanade Fudbalski klub Crvena zvezda i UEFA Champions League-bortomgången. Lewandowski gjorde 4 mål för att hjälpa Bayern München 6-0 att slå Fudbalski klub Crvena zvezda. Bayern Münchens kvalificering för förfrämjande kampanj gjorde fansen mycket nöjda. Lewandowski Dovs var också fantastisk i det här spelet och väckte uppmärksamhet från alla parter. Fans är stolta över att ha en Lewandowski-billiga fotbollströjor.

Under första halvlek gjorde Correia mål för Bayern München. Bayern München leder 1-0. I halvtid ledde Bayern München tillfälligt 1-0. Under andra halvlek gjorde Lewandowski spelets första mål för Bayern München. I nästa match gjorde Lewandowski tre mål i rad för Bayern München. Lewandowski avslutade bragden av senior juniorer på bara 14 minuter och 31 sekunder. Fans med FC Bayern München tröja berömmer honom. Perisic hjälper Tolisso, 6-0! Låste upp segern i spelet.

Till slut vann Bayern München 6-0-seger över Fudbalski klub Crvena zvezda. Få chansen att gå i grupp.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 27 november 2019 05:45

Barcelona-hemmamatchen är ett spel som inte har gått förlorat i 34 matcher i rad. I Barcelonas Champions League hemma vill de naturligtvis slå Dott och komma till topp 16 i Champions League. Barcelona har hållit ett stabilt rekord hemma i Champions League. De har inte tappat hemma i Champions League 2013. Med nr 10. billiga fotbollströjor Messi sitter, har Barcelonas hemmapost också möjlighet att fortsätta att utöka denna rekord.

Den attackerande kraften i Barcelona Champions League hemma är också hemskt. Barcelona har en obesegrad rekord på 30 segrar och 4 oavgjorda, totalt 101 mål och endast 16 mål förlorade. Detta är också en viktig anledning till att locka fans att bära FC Barcelona tröja. Barcelonas senaste nederlag i Champions League var i UEFA Champions League semifinal 2012-13, och inget lag kan slå Barcelona i Champions League i Camp Nou. En sådan rekord är utan tvekan en sinnesfrid för Barcelona i Champions League imorgon.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 21 november 2019 03:40

Heung-Son är den centrala figuren på Spurs-fältet. Det är också älskat av många fans och är idol för många fans. Även om han är ett idol som jagas av andra, är Son hans eget idol i sitt hjärta. Son sa i en intervju att hans idol är Ronaldo och Ronaldo är hans förebild. Han sa att det är en ära att byta billiga fotbollströjor med Ronaldo.

När han pratade om Ronaldo sa Son att han är en superstjärna, en fantastisk spelare. När det gäller utbytet av tröjor i International Champions Cup och Ronaldo är jag inte den typ av spelare som kommer att ta initiativ till att hitta någon att byta tröja, men när det gäller Ronaldo är det helt annorlunda. När jag frågade honom om han kunde byta tröjor kände jag mig mycket nervös, men han var väldigt bra. Han sa att han var villig att ge mig Tottenham Hotspur tröja. För mig är det en ära att byta tröjor med honom. ”

Ronaldo kan göra stora ansträngningar för fotboll. Han är en superstjärna som förlitar sig på talang och hårt arbete för att stå på fotbollen. Jag hoppas att Son kommer att vara lika bra som Ronaldo i framtiden.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 20 november 2019 04:47

Henry är den första skytten i det franska lagets historia. När Mbappé, som också kom ut från Monaco, uppskattade Henry också honom när han pratade om den unga tonåringen Mbappé. Mbappé-billiga fotbollströjor är nu det första valet för fans. Henry sa att den framtida Mbappé kommer att ha högre resultat. Eftersom Mbappé är ung är hans framträdande på domstolen ganska mogen.

Henry sa att även om Mbappé fortfarande är ung i fotboll kan vi se att han är en skicklig spelare när det gäller hans prestationer, antalet spel han spelade och de färdigheter han visade på banan. Hans hastighet, hans fotfrekvens, hans extraordinära och underbara mål, han kan bära en Paris Saint-Germain tröja och spela i 15, 16 eller till och med 20 år.

Mbappé uppskattades av den franska första anfallaren Henry. I framtiden kan Mbappé också överträffa Henry. Vi kan fortsätta att uppskatta stjärnan i tio eller tjugo år, och ännu längre.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 14 november 2019 04:31

Efter att ha gått med i Chelsea kunde Morata inte anpassa sig till atmosfären i Premier League. Därför lånades Morata till Atlético Madrid av Chelsea i januari i år. Nu återvänder han nu till La Liga och bär på Atlético Madrid-billiga fotbollströjor för att kämpa för sitt lag.

I september i år, i matchen mellan Atlético Madrid och Estadio Son Moix. Morata hade en tvist med motståndarens spelare och skickades av. Morata sa i en intervju idag att Morata sa också detta röda kort. "Om jag fortfarande bär en Atlético Madrid tröja, kommer det röda kortet på Estadio Son Moix definitivt att ha olika straffar." Morata visar direkt La Liga-domarens tolerans mot Real Madrid. Moratas uttalande är också en källa till missnöje med Real Madrid-fans. Vissa fans har förvandlat Morata till en vitögad varg, och vissa fans har sagt att han inte är värd Real Madrids veteran.

Som en real Madrid Real Madrid är denna negativa inverkan på Real Madrid verkligen en förlust av stil.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 13 november 2019 06:59

Mandžukić spelar för närvarande för Serie A-laget Juventus. Förutom att han är en produktiv skytt, är han känd för sitt aktiva defensiva bidrag och luftmakt. Fans som är klädda i billiga fotbollströjor uppskattar också honom.

Mandžukić har inte spelat för Juventus den här säsongen och har tappat Juventus Champions League. Mandžukić har inte beaktats inom ramen för tränaren Sarri, medan Mandžukic nuvarande kontrakt löper ut 2021. Lag som Manchester United och Sevilla uppmärksammar detta team, och AC Milan vill hyra Mandžukić. Mandžukić ville gå till huvudlaget och vägrade att bjuda in. Och Juventus är villig att låta Mandžukić släppas i vinterfönstret. Mandžukić kan ta av sig Juventus tröja efter vintern, och eftersom Juventus inte accepterar något erbjudande under 6,2 miljoner euro, finns det mycket att tänka på om du vill skriva under Mandžukić.

Även om det för närvarande finns lag som uppmärksammar Mandžukić, är det inte bara upp till kraven från Juventus, utan också till Mandžukićs standarder. Det verkar som om Mandžukics framtida återkomst fortfarande är okänd.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se