Senaste inläggen

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 7 november 2019 03:41

Grupp D i Champions League har gått till fjärde omgången, och Juventus 2-1 besegrade Lokomotiv Moskva före två omgångar. Tusentals fans i scenen är stolta över billiga fotbollströjor som de äger. Även om spelet vann den sista segern var Ronaldo själv inte särskilt lycklig i det här spelet. Ronaldo ersattes av Sarri i förväg i det avgörande ögonblicket, och Ronaldo var uppenbarligen olycklig.

Ronaldo spelade en stor lågkonjunktur i detta spel och Ronaldo ersattes av Sarri. När Ronaldo var i banken såg Ronaldo aldrig på Sarri, och Sarri förklarade vad han hade varit för portugiserna. Ronaldo tittade äntligen på Sarri. Sarri gav svaret efter matchen: "Han är inte vid god hälsa nu. Han har ett dåligt knä de senaste dagarna. Jag är fast besluten att ersätta honom eftersom han är orolig för att han kommer att bli skadad." Efter att ha sittat på bänken och ha på sig en nr 7-Juventus tröja såg Ronaldo på sitt högra knä och hans högra knä verkade obehagligt.

Även om Ronaldo ersattes ersatte Sarri honom med sina fysiska överväganden.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 6 november 2019 04:55

Förra årets Premier League-mästare Manchester City och Liverpool börjar spela under de 12 omgångarna av säsongen. De två sidorna har för närvarande en skillnad på 6 poäng i Premier League-ställningen. Detta kommer att bli en gynnsam kamp mellan Manchester City och Liverpool. För den mest konkurrenskraftiga Premier League i de fem stora ligorna, kommer Liverpool och Manchester City fans att bära en billiga fotbollströjor för att heja dem upp.

Liverpool har inte tappat ett spel den här säsongen. Om Liverpool kan slå Manchester City i nästa match, kommer Liverpools fördel gentemot Manchester City att utökas till 9 poäng, vilket i princip innebär att Premier League-mästerskapet denna säsong kommer att avslutas tidigt; Om Manchester City slår Liverpool på vägen, kommer spänningen i Premier League-mästaren att fortsätta behållas. Jag tror att spelare med tröjor kommer att arbeta hårt för sina Liverpool tröja.

Det finns fortfarande några dagar mellan Liverpool och Manchester City. Vi fortsätter att uppmärksamma detta spel. Välkommen fans att uppmärksamma oss. Vi kommer att ge fler spännande evenemang till fansen.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 31 oktober 2019 02:45

Den tyska försvarande mästaren Bayern München spelade mot försvarslaget VfL Bochum i München. Bayern München-fansen åkte till scenen för att titta på matchen innan de bär billiga fotbollströjor. Detta borde dock vara Bayern Münchens vinnande match, men det var Müller-lore som kom från bänken vid det sista avgörande ögonblicket, som räddade den försvarande mästarens slutliga seger och framgångsrikt avancerade till topp 16 i den tyska cupen.

I den 35: e minuten av matchen gjorde Davids ett eget mål och rörde bollen in i sin egen dörr, 1-0! Efter första halvlek föll Bayern München0-1 bakom. Under den andra halvan, lätt att slåss, drog Bayern München slutligen tillbaka en match och fick 1-1. I den 89: e minuten bröt Müller i FC Bayern München tröja sista minuten och slutligen vände Bayern München 2-1 VfL Bochum.

Bayern München kunde nästan inte slå det tyska laget VfL Bochum. Om det inte var Müllers avgörande ögonblick, kanske Bayern München måste vinna matchen med övertid. Om han inte kunde bryta målet, kunde Bayern München inte gå vidare. De 16 bästa i den tyska cupen.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 30 oktober 2019 03:35

På grund av Chelseas överföringsförbud flyttade även kärnpersonen Hazard till Real Madrid. Fans med Chelsea-billiga fotbollströjor är oroliga. Chelses säsong kan sägas vara mycket svår. Men Chelsea ledde av Lampard har Chelsea vunnit 7 segrar i följd i olika tävlingar, en så stark prestanda som är tillräckligt för att fansen ska känna sig lite överraskande.

I Chelses match med Burnley tog Chelsea ledningen i den 21: e minuten. Den här typen av gynnsam start är också mycket glad för fansen. I den 45: e minuten utvidgade Chelsea ledningen. Under första halvlek ledde han med 2-0, och andra halvlek var lätt att slåss. Chelsea gjorde två gånger igen och utökade poängen till 4-0. Spelarna i Chelsea tröja visade oss deras enastående rekord. Men under de senaste tio minuterna motverkade Burnley och drog tillbaka två mål. Slutresultatet låses på 4-2.

Nästa Chelsea kommer att spela mot Manchester United om Chelsea kan vinna igen. Sedan kommer Chelsea att uppnå en imponerande vinstrekord i oktober.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 24 oktober 2019 03:50

Real Madrid har några nederlag på Champions League-slagfältet och Real Madrid har vissa rykten om att Zidane har ett dåligt rekord i Champions League, Zidane kommer troligen att möta en klass situation, och den högsta rösten är att Mourinho kommer att lyckas Zidane. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Efter rykten kom ut stod Real Madrid-kapten Ramos för att ge stöd till Zidane. Real Madrid-kapten sa: "Hela världen vet att omklädningsrummet i alla fall svär att dö med Zidane. Vi måste ge en solid bild av att fortsätta att lita på huvudtränaren, vi måste inte bara kämpa för Real Madrid tröja, för Zidane förtjänar att få respekt, så vi borde inte prata om att byta tränare. ”Real Madrid slog Galatasaray Spor Kulubu på vägen, skåprummet i Real Madrid Vissa spelare vill inte att Mourinho ska återvända, och de försvarade också Zidane med en seger.

Efter att Zidane hade vunnit denna seger var han återigen ordentligt etablerad och återigen förtroende.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 23 oktober 2019 05:43

Juventus har upprätthållit ett obesegrat rekord den här säsongen, Champions League-grupp D har varit i tredje omgången, Juventus mot FC-lokomotivet Moskva. Till slut gjorde Dybala två gånger på 2 minuter och vänd för Juventus 2-1. Tusentals fans i billiga fotbollströjor hejade på scenen. Och Ronaldo, som är Juventus centrala figur, är i dåligt skick på grund av skandalen.

I början av spelet är försvaret för båda sidor fortfarande mycket starkt. Till slut bröts dödläget, Sco-lok 1 till 0 Juventus tog ledningen. Under första halvlek gjorde de två lagen inte ett genombrott, FC lokomotiv Moskva 1-0 ledde tillfälligt Juventus. Andra halvlek, Juventus 77: e minut! Dybala gjorde en poäng för laget! På bara två minuter gjorde två gånger Dybala-vändpoäng. 2-1 får ledningen. Fans med Juventus tröja jublade för dem. Under de senaste minuterna fattade inte båda sidor ett beslut, och poängen låstes till 2-1.

Juventus vann så småningom 2-1 och Juventus backade finalen för att vinna den slutliga segern.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 17 oktober 2019 08:44

Även om Arsenal har kämpat för att komma in i ödet för de fyra bästa. Men den 16 oktober 2004. Arsenals oslagna Premier League-säsong fortsatte till 49 matcher. Skapade en legendarisk rekord som fotboll inte är så lätt att slå igenom. Det var också vid den tiden som tusentals fans klädd i Arsenal-billiga fotbollströjor följde dem.

Den 7 maj 2003 vann Arsenal 6-1 Southamptons första match. Fram till slutet av Premier League-säsongen 2004 vann Arsenal Premier League med 38 obesegrade rekord. Arsenal fortsatte sedan detta obesegrade rekord till 49 matcher. Fans har varit stolta över att ha en Arsenal FC tröja. Denna rekord gör det också möjligt för fans att komma ihåg glansen för Arsenal och det bästa laget som Wenger har tränat.

Arsenal är tredje i Premier League den här säsongen, och fans hoppas att Arsenal kommer att behålla denna fördel och tävla om Champions League nästa år.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 10 oktober 2019 05:55

Denna säsongs Müller spelade Müller mindre än tio gånger i olika evenemang, men starttiden var bara fem gånger, vilket är olyckligt för en fotbollsspelare. Müller och hans agent talade med klubben om saken, men det förbättrades inte. Müller tros vara den som tog av sig billiga fotbollströjor i vinterfönstret.

Müller har vunnit 8 Bundesliga-titlar, 5 tyska cups och 1 Champions League för Bayern München. Som den gamla hjälten i Bayern München födde Müller tanken på att lämna Bayern München. Även om Müller avser att lämna, kommer Bayern München inte att låta Müller lämna laget. Eftersom han anses vara ledaren för Bayern München, är Müller i FC Bayern München tröja oumbärlig, och han kan spela de tre positionerna på 10, framåt och sida. På bänken är Müller en spelare med absolut styrka.

Müller har inte kunnat spela en viktig roll i laget. Han vill vara den vanliga startaren för laget och kommer att bli det främsta hinderet för båda sidor.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se