Senaste inläggen

Förra säsongens Tottenham Hotspur var tävlingen i Champions League. Denna säsongs Tottenham Hotspur är inte tillfredsställande. billiga fotbollströjor på fansen är också förmörkade. Efter åtta tävlingsrundor rankade han bara nionde i ställningen. Förhoppningen om att kämpa för fyra i ligan är inte optimistiskt.

I British Cup eliminerades de av det fjärde laget, och i ligan besegrades de av den svagare Brighton. Den här typen av rekord är verkligen skrämmande, och fler medier har avslöjat att Tottenham Hotspur inte kan gå in i topp fyra och gå in i Champions League den här säsongen, då kommer spelarna att få straffet för lönesänkningar och annullering av bonusar. Kommer detta att göra att fansen tar av sig Tottenham Hotspur tröja? Detta kan också motivera spelarna å ena sidan, och å andra sidan kommer spelare definitivt att drabbas av moralen i lönesänkningen, vilket inte är goda nyheter för den fattiga Tottenham Hotspur.

Lönesänkningen är verkligen inte en bra åtgärd. Även om det kan förbättra den nuvarande finanskrisen något, kan den inte stabilisera folket. Jag vet inte vad de måste göra, vi kommer att vänta och se.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 29 september 2019 05:24

I den sjunde omgången av Premier League på Stamford Bridge stadion, Chelsea mot Brighton. Så småningom slog Chelsea Brighton 2-0 hemma för att vinna säsongens första hemmaseger. Många föräldrar har nu en billiga fotbollströjor för barnen.

Båda sidorna gick in i stoppfasen under första halvlek och kunde fortfarande inte bryta målet för båda sidor. Under första halvlek gjorde Chelsea och Brighton 0-0 oavgjort. Under andra halvåret fick Chelsea ett straff, Jorginho tog straffen, Chelsea bröt dödläget och gjorde ett mål, Chelsea10Brighton ledde. I spelet tills 79 minuter, William's lilla vinkel i en Chelsea tröja volley 2-0 för att utöka poängen. De två sidorna gjorde inget mål, de två sidorna låstes i 2-0. Chelsea vann matchen.

Chelsea besegrade så småningom Brighton 2-0 och fick 3 poäng hemma under säsongen. Det var också Lampards första seger på Chelseas hemmamatch.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 19 september 2019 04:04

Gruppsteget i Champions League har startat och Juventus Champions League-laget spelar mot Atlético Madrid. Den sista Champions League Atlético Madrid vändes av Juventus i nästa omgång med två mål framåt. Därför förväntas detta spel också djupt av fansen. De har alla på sig billiga fotbollströjor na för att heja på dem. Men detta spel drar 2 till 2.

Under första halvåret har de två sidorna varit inlåsta. Kan inte bryta igenom motståndarens mål. Första halvlek slutade med 0-0. I den 48: e minuten av andra halvlek tog Cuadrado, klädd i en Juventus tröja ledningen när han bröt rekordet för Juventus och vann 1-0. I den 65: e minuten utvidgade Juventus återigen sin ledning. Juventus bibehöll dock inte denna fördel, och Atlético Madrid vände snabbt 2-2 Juventus. Båda sidorna gick in i stoppfasen, men Juventus kunde så småningom inte bryta igenom försvarslinjen och avslutade matchen med 2-2.

I den första omgången av gruppsteget i Champions League gjorde Juventus 2-2 med Atlético Madrid.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 18 september 2019 05:56

Ronaldo och Messi är båda superstjärnor i fotbollen. Det finns fans som bär Messi och Ronaldo billiga fotbollströjor över hela världen. Nyligen talade Ronaldo om Messi i en intervju. Messi är en bra fotbollsspelare och han hoppas vinna fler Golden Globes för att överträffa Messis prestationer.

Messi och Ronaldo har varit på samma scen i 15 år och har jämförts i mer än ett decennium. Även om de två sidorna inte är goda vänner, finns det fortfarande en känsla av ömsesidig respekt. När Ronaldo tillfrågades vilket rekord han ville ha mest, sa Ronaldo klädd i en Juventus tröja: "Golden Globe. Jag gillar den här skivan. Jag tror att det här är vad jag förtjänar. Messi är en fantastisk person, en väldigt bra spelare. Men jag tror det finns sex, sju eller åtta Golden Globes som överträffar honom. "

Ronaldo är en utmärkt fotbollsspelare. Vi kan se att Ronaldo har lämnat sitt eget fotavtryck i fotbollens historia. Han är en av de bästa spelarna i historien.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 12 september 2019 04:51

Lukaku lämnade i transferfönstret i sommar. Lukaku tog av sig Manchester United-billiga fotbollströjor och flyttade till andra ligor. Men Manchester United introducerade inte andra strejkare. Sådana stora förändringar är svåra att förstå. Resultaten av Manchester Uniteds fyra säsonger under den nya säsongen bekräftar om flytten från Manchester United påverkar hela laget.

Englands berömda Alan Shearer sa att efter att Lukaku lämnade, Manchester United sålde Lukaku, introducerades inga ersättare och Rashford var ingen spelare för nr 9-Manchester United tröja. Jag tror att Rashford är mer säker på vänster sida och inte behöver ta tillbaka bollen. Som frontlinjen i Manchester United är Rashford en mycket riskfylld handling. Han är en geni, men inte en naturlig skytt.

Rashford är en särskilt fantastisk, tekniskt snabb spelare med spelare. Han är bra på andra anfallare eller wingers, och vi vet inte om arrangemanget som Manchester United kommer att ge Rashford ett nytt genombrott. Vi kommer att vänta och se.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 11 september 2019 05:15

Efter VM förra året. Fekir skulle vara på Lyons överföringslista, han reste till England och fotograferades med en ny klubb billiga fotbollströjor som han skulle spela. På grund av Fekirs knäskada valde Liverpool emellertid att dra sig ur affären.

I en intervju med Team News sa Fekir: "De sa mycket lögner. Dessa lögner har påverkat mig. De säger inte sanningen. Mina knän är bra, om mina knän är i så dåligt skick, frågar ordförande för Olympique lyonnais för ett enormt erbjudande att behålla mig? Men det värsta är att överföringen inte lyckades. Liverpool beslutade att inte skriva under mig efter kontrollen. På ett sätt ville de att jag skulle tro att det var på grund av mitt knä, men Jag behövde hitta en. Ursäkter. De ville inte att jag skulle ha på mig en Liverpool tröja. I min fysiska undersökning på Claire fontaine var knäna väldigt bra och jag kände mig bra. Det fanns inga problem med knäna.

Liverpool tror att Fekirs knän kommer att vara en risk, och motivationen för Fekirs Liverpool väcker frågor.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 5 september 2019 05:07

Barcelona har försökt signera Neymar igen, och det hindrar inte Real Madrid från att skriva under Neymar. Real Madrid har alltid varit i nära kontakt med Neymar. Neymar är en berömd stjärna, och många klubbar vill att han ska ha en billiga fotbollströjor från klubben. Carvajal sade dock att han aldrig har trott att Neymar kommer till Real Madrid. Han har alltid sagt hur man kan tro att Real Madrid undertecknade Neymar på marknaden för sommaröverföring.

Carvajal medger att Real Madrid-teamet har diskuterat de båda potentiella föreningarna, men högerbacken har varit skeptisk när han anslöt sig till Neymar. Han är topp fem eller topp tre spelare. Sådana spelare är populära i alla lag. Till slut kom han fortfarande inte, och Neymar missade äntligen Real Madrid tröja.

Real Madrid är ett utmärkt lag med tillägget av Hazard i den nya säsongen. Det är att introducera andra spelare, ett sådant komplement för att stärka hela sortimentet för att förvänta sig deras prestationer.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 4 september 2019 03:59

Den 30-åriga Sanchez kommer att ge upp Manchester Uniteds nr 7-tröja, men istället kommer att bära Inter7-billiga fotbollströjor. Sanchez tillbringade resten av säsongen 2019-2020.

Inter7-tröjan tillhör den ursprungliga ägaren Icardi och Sanchez fick tröjorna från de legendariska figurerna när han anlände till Inter. Inter tröja föregicks av stjärnor som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, Beckham och Cristiano Ronaldo. Bördan för denna tröja är tänkbar. Sanchez kommer att vara ansvarig för att fylla den position som lämnats efter Icardis överföring. Sanchez gjorde bara 5 mål i 45 matcher. Denna typ av rekord är uppenbarligen inte att acceptera fansens hjärtan. Så hans nuvarande mål är att återuppbygga sitt rykte hos Inter, och han hoppas att Inter: s prestationer blir mycket bättre än i Manchester United.

Sanchez hoppas få en ny start på Inter, och om han kan få nytt erkännande från fansen på Inter. Vi önskar honom lycka till.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se