Senaste inläggen

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 15 november 2018 04:12

Den franska unga spelaren missade en träning och Valverde uteslutte honom från det stora spelet. Dessa brott, Dembélé är mitt i turbulens. Det skiljer sig helt från de åtgärder som vidtagits tidigare under liknande omständigheter i Barcelona. Denna straff är så svår att det är svårt att förutsäga. Många fans med Dembélé billiga fotbollströjor är mycket oroliga över detta.

Nu upplever Barcelona en mycket liknande situation på Dembélé, den unga spelaren som har varit sen för träningspass eller frånvaroutbildning. Normalt vill Barcelona lösa problemet för att förhindra att detta händer igen i framtiden. Till skillnad från det förflutna har Barcelona antagit en hård strategi den här gången. Fläktarna hoppas kunna lösa dilemmaet av Dembélé tidigare. Kan sätta på FC Barcelona tröja så snart som möjligt på slagfältet. Det är också att lösa den här dåliga vanan hos laget. Små bestraffningar varnar andra.

Men nu när det gäller Valverde coachning förändrades Barcelonas idé, och Barcelona började använda Dembélé tuffa medel, i hopp om att ändra spelarens attityd.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 13 november 2018 03:56

I den 12: e omgången av Premier League 2018-2019 fortsatte Chelsea att konkurrera mot Everton vid Stamford Bridge. De två lagen bundet 0-0. Tusentals fans har redan klädt i billiga fotbollströjor för att uppmuntra dem.

Historien om de två sidorna konfronterade 179 matcher, Chelsea 71 vinner, 54 drar och 54 förluster. De två lagen har haft 52 konfrontationsrekord i Premier League. Chelsea har 25 segrar, 18 teckningar och 9 förluster. Så kan denna Chelsea hemfördel fortsätta? Med domaren visslande, började första halvlek av matchen, tog Everton ledningen i att sparka av. I första halvlek sköt Alonso två gånger för att hota den andra sidan, men gjorde fortfarande inte poäng. I slutet av den första halvan av matchen gjorde de två sidorna inga resultat. De två sidorna bytte ut 0-0 varandra. Vår webbutik säljer Chelsea tröja. I början av andra halvleken sparkade Chelsea av. Moratas andra halvlek var blåst utanför, Chelseas belägring mot Everton misslyckades, och Evertons död höll Chelsea förstört. 0-0 låser slaget.

I slutändan blev Chelsea slagen av motståndaren 0-0 hemma, och den obesvarade rekordet för den nya säsongen fortsatte till 12 matcher.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 9 november 2018 08:25

Den andra omgången av grupp C i Champions League Group 2018/19 säsongen började, och Napoli spelade mot Paris Saint-Germain hemma. I slutändan ritar de två sidorna 1: 1. Napels Paris Saint-Germain steg till toppen av gruppen. Många fans med billiga fotbollströjor har bevittnat detta underbara ögonblick.

I matchens första halvlek brytte de två sidorna inte motståndarens mål. I andra minuten av den första halvan av stopptiden gjorde Paris Saint-Germain det första målet innan slutet av den första halvan av matchen, Mbappé gav en assistent, Bernat bröt, och gjorde en poäng för Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain1 leder Napoli med 0. I andra halvlek kämpade de två sidorna sida vid sida, efter 62 minuter av matchen. Thiago gjorde ett misstag i backcourt. Callejón besegrades av Buffon och domaren fick straff. Därefter slog Insigne ett straff och Napoli knöt poängen till 1-1. Många fans som bär SSC Napoli tröja ser fram emot detta ögonblick. Båda sidorna misslyckades med att bryta resten av tiden, Napoli 1-1 ritar i Paris Saint-Germain.

Efter matchen vann Napoli 1 seger och 3 ritar och steg till toppen av gruppens positioner.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 8 november 2018 04:30

Barcelona förlorade inte mer än 14 mål efter 11 rundor. Uppenbarligen har Barcelona inte haft så dåliga uppgifter om försvaret. Barcelona mötte en liknande situation under säsongen 2012-13. Därför är det nödvändigt att fundamentalt lösa Barcelonas defensiva problem. Barcelona fans i billiga fotbollströjor har hoppats på att lösa detta problem.

Noll motståndare är lika sällsynta som blommorna i öknen för den här säsongens Barcelona. I Barcelona mot Inter Milan för att vinna 2-0, släppte inte motståndare, sådana defensiva resultat till Barcelona målvakten ter Stegen satisfied, visade också att Valverde gav upp Dembélé som inte tyckte om försvar, låt Arthur spela rätt. Fläktarna kommer också att ha på sig FC Barcelona tröja som alltid. Valverde sa efter matchen: "På så sätt spelar vi mer kompakt." Det är klart att Valverde är medveten om sina egna problem. Och hitta ett sätt att kompensera för kryphålen, trots allt är denna situation inte normal.

Oavsett att Barcelonas försvar behöver förbättras. Trots den kraftfulla offensiva förmågan att kompensera för skador som orsakas av smutthullarna måste lagets försvar förbättras.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 6 november 2018 04:50

I andra omgången av den tyska cupen 2018-19 satt Borussia Dortmund i Iduna Signal Park stadion mot FC Union Berlin. Detta spel var en dragkamp,och Borussia Dortmund besegrade motståndaren till nästa omgång. Efter matchen öppnade Borussia Dortmund 14 matcher oslagade under den nya säsongen. Många fans kommer att ha på sig billiga fotbollströjor och ser fram emot att bli den första platsen i Bundesliga-matchen med Bayern München.

Borussia Dortmund har inte förlorat i Bundesliga och Champions League i den nya säsongen, ranking först i Bundesliga. Spelet var dock inte så smidigt, hela spelet trenden gjorde Borussia Dortmund fans oroa sig, denna säsong FC Union Berlin slog Bayern München, ritar Borussia Dortmund! Pulisic passerade bollen, och Philips gjorde också ett mål. FC Union Berlin drog tillbaka två mål. I sista stund övertid gjorde Pulisic en punkt och Reus sköt i Borussia Dortmund tröja. Efter en övertidskamp, slå FC Union Berlin 3-2. Borussia Dortmunds obesegrade rekord fortsatte till 14.

Det var en tuff seger och det var en spännande vinst för Borussia Dortmund. Efter matchen startade Borussia Dortmund 14 matcher oslagade under den nya säsongen.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 2 november 2018 05:06

Under 2018/19 säsongen, Premier League 10: e av en fokus kamp på Anfield Stadium, Liverpool hem 4-1 seger över Cardiff City, Liverpool hem seger 4-1 seger över Cardiff City. Många fans med billiga fotbollströjor är väldigt mycket glada över det här.

I början av första halvleken tog Liverpool ledningen i 10: e minuten av matchen, mane shot var blockerad, Salah gjorde ett skott och Liverpool ledde 1-0. Inga genombrott gjordes därefter. Den andra halvan av spelet visar fortfarande en nära match. Liverpool expanderade poängen i 66: e minuten och Mane gjorde en poäng för Liverpool, 2-0. Cardiff City drog tillbaka till staden i 77: e minuten, och Paterson sköt in i nätet från nära håll, 1-2. I den 84: e minuten, Salah, bär en Liverpool tröja, hjälpte Shaqiri att göra ett mål. 3-1 Detta är hans första mål efter att han gick med i Liverpool. I den 87: e minuten hjälpte Salah och Mane gjorde ett annat mål. 4-1. Liverpool gjorde 2 mål för att försegla segern.

Liverpool slog Cardiff City 4-1 hemma, Salah gick, mane gjorde två poäng och Shaqiri gjorde ett mål. Lägger en ära till klubben.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 1 november 2018 04:49

Under 2018/19 säsongen började Premier League 10: e omgången av en fokusering på Wembley Stadium. Manchester City bort till Tottenham Hotspur, Sterling hjälper 60 miljoner pund nytt stöd Mahrez gjorde. Manchester City bort 1:00 Lectra Tottenham Hotspur, Manchester City vinnande strejk och Liverpool leder Premier League-ståndpunkterna. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

Manchester City-stjärnan Sterling inledde 200-talets milstolpe i Premier League. Under första halvlek tog Manchester City ledningen i sjätte minuten. Sterling utnyttjade Tottenham Hotspurs misstag och gjorde ett pass i begränsat område till vänster och passerade bollen. I Manchester City tröja Mahrez-mittskott gjorde han enkelt målet och gjorde det enda målet. I andra halvan av matchen kommer de två sidorna att kämpa igen. I den 54: e minuten blockerades Sterling-begränsningsområdet och Manchester City förlorade en möjlighet att expandera poängen. I den 80: e minuten sköt Lamela, men skottet var högre än tvärstången och Tottenham Hotspur förlorade en stor chans att göra mål. Därefter har båda sidorna inga prestationer. Poängen är låst vid 1-0.

I slutet av matchen slog Manchester City Tottenham Hotspur 1-0 bort för att göra en tre-pekare, och Liverpool slog Liverpool till toppen.