Alla inlägg under oktober 2018

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 12 oktober 2018 05:23

Efter att Sarri tog sitt kontor i sommar har hans utplacering helt ersatt Conte strategi. Många spelare kan inte spela den här säsongen. Det är en dålig nyhet för spelare som kan spela utan bollen. Som Chelsea-försvarare kan Christensen inte spela, det faktum att han har väntat har helt försvunnit. Han sa att om han inte kan spela huvudstyrkan, kan han inte stanna kvar i laget. Fläktar kan köpa våra billiga fotbollströjor för mer information.

Förra säsongen spelade Christensen 40 gånger i alla tävlingar och utsågs till den bästa unga spelaren i laget i slutet av säsongen. Många tycker att hans framtid i Chelsea är ljus. Efter att Sarri tog sitt säte, har Christensen inte dykt upp i ligan hittills denna säsong. Detta gör också att många fans bär Chelsea tröja väldigt missnöjda. Christensen sa: "Det är redan 22 år, jag kan inte vänta på att vänta tålmodigt. Jag vill verkligen spela. Jag har spelat en viktig roll i laget under de senaste tre säsongerna, så Om min situation inte gör det" Jag förbättrar inte framtiden, jag tror inte att jag kan stanna. "

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 11 oktober 2018 05:50

I den 8: e rundan i Premier League i helgen spelades den första matchen på Anfield Stadium, Liverpool spelade mot Manchester City hemma. Milner först mötte den gamla mästaren, men Milner skadades i 29: e minuten. Många fans som bär billiga fotbollströjor är oroliga över detta. Liverpool-tränare Klopp sa efter matchen att Milners skada inte är allvarlig, men Posten sa att Milner är en hamstringstrap och kommer att vara frånvarande i en månad.

Det betyder att Milner kommer att sakna Liverpools två Premier League och en Champions League match. Som vice kapten i Liverpool är Milner lagets bästa mittfältare. Många fans gillar att köpa sin Liverpool tröja för att stödja honom. Och hans skada den här tiden kommer definitivt att påverka Klopps efterföljande bildning. Liverpools tränare Klopp hoppas att Milner kommer att kunna återvända till Arsenal den 3 november. I dessa spel är det uppenbart att Liverpool och Arsenal har en stark dialog.

Här önskar vi Milner en tidig återhämtning.

Under 2018/2019 säsongen började andra omgången av UEFA Champions League Group A att tävla den 3: e. Borussia Dortmund, som spelade på Westfalia Stadium, förlitade sig på tre mål i andra halvan för att vinna AS Monaco 3-0, för första omgången av Champions League-matchen. . För närvarande vann laget första platsen med två segrar och två mål. Den 20-årige tonåren Larsen Champions, som kom av bänken, gjorde sin debut. Uppskattad av fansen som bär billiga fotbollströjor.

I första halvlek matchades de två sidorna jämnt. Även om Borussia Dortmund dominerade bollen hade Borussia Dortmund, som dominerade hemmaplanen, överhanden. I slutet av första halvåret gick båda sidorna in i uppehållet vid 0: 0. I början av andra halvåret kom Borussia Dortmunds 20-åriga danska tonåring Larsen i första Champions League. Larsen som bär 34-Borussia Dortmund tröja bröt dödläget. 1-0 ledningen. I den 72: e minuten gjorde Borussia Dortmund ännu en gång 2-0. I den andra minuten av stopptiden hjälpte Larsen Reus att göra ett slutresultat på 3-0.

I den 7: e rundan i 2018-2019 säsongen i den engelska Premier League spelade Arsenal på Emirates Stadium mot Watford FC. Arsenal slog Watford FC 2-0 hemma och Arsenal har vunnit en 7-spelars vinnande streck. Arsenal slog Watford 2-0 och vann fem på varandra följande segrar i ligan, rankad inför Watford FC. Många föräldrar stöder sina barn att köpa en billiga fotbollströjor för att titta på deras händelser.

I den första halvan tog Arsenal ledningen när han sparkade bort bollen. Men ingen sida har gjort några framgångar. Čech ersattes under första hälften av skademånen på grund av skada. Leno kom på bänken för att välkomna Premier League debut. Vid halvtid, Arsenal tillfälligt 0-0 Watford FC. I 81: e minuten slog bollen in i Watford FC-porten på Cathcarts ben, och Arsenal tog en 1-0 ledning med motståndarens Oolong! Två minuter senare drev Özil målet, 2-0! Arsenal har utökat sin ledning. Fler och fler fans bär Arsenal FC tröja för att stödja dem.

I slutet av matchen, Arsenal 2-0 Watford FC, Arsenal 2-0 hej fem-spel vinnande streak.