Senaste inläggen

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 29 augusti 2019 05:19

Real Madrid-legenden Casillas gav Real Madrid-fans ett problem, han spelade ett roligt spel på sin Twitter. Det är de tre spelarna Ronaldo och Pogba har förföljt Neymar nyligen, och fansen vill att Real Madrid ska underteckna en av dem. Här har vi förberett billiga fotbollströjor.

För Neymar och Pogba hoppas de att gå med Real Madrid. Den tidigare Real Madrid-stjärnan Ronaldo ingick också. Detta är uppenbarligen en bekräftelse av Ronaldos tidigare lysande prestationer. Ronaldo kommer att vara legendarisk i nr 7-Real Madrid tröja. I Casillas undersökning röstade mer än 140 000 nätnamn, 14% valde Neymar, 23% valde Pogba och 63% valde Ronaldo. Det råder ingen tvekan om att Real Madrid-fans fortfarande djupt missar denna Madrid-legende.

Mer än 60% av fansen väljer fortfarande Ronaldo, Ronaldo är redan en legend i Real Madrid. Detta känns igen av fansen.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 28 augusti 2019 04:29

Enligt medierapporter har Inter och Manchester United nått en överenskommelse. När det gäller uthyrningen av Sánchez har de två sidorna nått en överenskommelse, och allt är endast för officiellt tillkännagivande. Här ser många fans med billiga fotbollströjor fram emot resultaten. Affären är dock också förvirrande för fans, eftersom transaktionen fortfarande är sällsynt.

För detta hyresavtal kommer Inter att betala 5 miljoner euro i den årliga lönen till Sánchez 12 miljoner euro, och de återstående 7 miljoner euro kommer att bäras av Manchester United. Och denna hyra inkluderar inte en utköpsklausul. Med andra ord kan Inter Mingxia direkt återlämna Sánchez till Manchester United. Sánchez har fortfarande chansen att bära en Manchester United tröja efter säsongens slut. Men denna typ av beteende från Manchester United gör oss djupt tveksamma. Betyder detta att efter att hyresavtalet löper ut kommer Sánchez fortfarande att vara Manchester Uniteds primära städmål?

Redundanta människor tar inte nytt stöd, Manchester United tappar pengar och måste till och med betala. Denna typ av operation förundras också av fansen. Det verkar som att Manchester Uniteds ledningstänkande inte är något som vanliga människor kan förstå.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 22 augusti 2019 05:37

Som ett resultat av att ha deltagit i America's Cup i sommar, efter Gabor Cup, befanns Messi-träningen ha skadat kalven soleusmuskeln. De fans som har Messi-billiga fotbollströjor är mycket oroliga för detta. Mycket frånvarande från första omgången av Barcelona-ligan.

Barcelona spelar mot Betis i helgen, och Messi har tre dagar på sig att återvända till 100%. Emellertid kommer Messi att komma från bänken vid den tiden och sitta på bänken mot Betis Rea. Går Messi tillbaka? Bettys fick panik. I bortomgången mot Betis Rea förra säsongen iscensatte Messi inte bara ett hat trick, utan gjorde också en mycket spännande position. Messi levde inte upp till glädjen i nr 10-FC Barcelona tröja. Betis Rea vidarebefordrade officiellt Barcelona-tjänstemannens rapport om Messi-återhämtningsträning, och "bad" Messi att inte skynda sig: "Oroa dig inte, Leo, inte rusa tillbaka."

Betis Rea berömde Messi som historiens bästa spelare, och denna bästa spelare kommer att vara hans motståndare, vilket verkligen ger dem mycket press och önskar dem lycka till.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 21 augusti 2019 07:35

Manchester City de Bruyne återhämtar sig från skada. Han har presterat bra i många matcher under den nya säsongen. Fans är alltid redo att titta på hans spel i billiga fotbollströjor. De Bruyne är en särskilt bra spelare. Han är en spelare i världsklass. Till och med Neville, rivalen i Manchester City, kan inte låta bli att berömma de Bruyne.

Neville sa: "Om de Bruyne förblir frisk kan Manchester City fortfarande bli starkare. Jag gillar att se spel fulla av taktiska spel, jag kommer aldrig att skrämmas av en spelares andra personliga talang, men de Bruynes prestationer jag är fascinerad. De Bruyne är jämfört med dem i förbipasserande kvalitet, de Bruyne har en bra känsla av position, bara ett högt beröm. Hans prestanda överträffar helt Manchester City tröja. Han är en utmärkt fotbollsspelare. Bruyne är mycket smart och tidpunkten för hans handlingar är alltid perfekt. Hans passande noggrannhet är mycket hög. "

De Bruyne har börjat spela den här säsongen som ett lojalt fan av de Bruyne. Jag ser fram emot hans framtid att ge oss fler spännande spel.

Av fotbollvm2018 fans2store@gmail.com - 15 augusti 2019 07:42

Ronaldo och Juventus och K-League All-Star-laget höll en vänskapsmatch. Juventus åkte till Korea för att vara värd för "The Fasta" företaget och den koreanska professionella fotbollsligan lovade fansen att superstjärnan Ronaldo kommer att vara i billiga fotbollströjor. På matchdagen spelade emellertid inte Ronaldo.

Kontraktet som tillkännagavs av The Fasta "visar att Ronaldo kommer att vara på scenen i 45 minuter. Men på speldagen, men hela spelet satt, var fansen i vördnad. Offren trodde att Ronaldo skulle dyka upp i reklam och köpte biljetter, men faktiskt Ronaldo Vi debuterade inte. Vi kan se Ronaldo klädd i en Juventus tröja för att titta på deras match. Den koreanska professionella fotbollsligan skickade också ett dokument till Juventus Football Club för att protestera mot Ronaldos frånvaro från den vänliga. league beräknar fortfarande det belopp som begärts av evenemangsarrangören "The Fasta".

Robin Chang, VD för The Fasta, berättade för Sydkoreas SBS TV att Ronaldo hade varit på kontraktet i 45 minuter, men hans företag utfärdade senare ett uttalande som säger att Juventus-klubben bröt mot sina kontraktsförpliktelser och Ronaldo inte spelade.

Real Madrid-spelaren Rodríguez gick med i SSC Napoli. Rykten har varit oavbruten. Som svar på att Rodríguez gick med i SSC Napoli sade den tidigare SSC-Napoli-spelaren Sosa i en intervju att han aldrig skulle ge nr 10 billiga fotbollströjor till Rodríguez, hans nivå är mindre än 1% av Maradona.

Sosa gick med i SSC Napoli 2004 efter att Sosa gick med. I matchen mot Florenci den 30 april 2006 bar Sosa en tröja nr 10. Sosa sa: "Magin med detta nummer får mig att gråta." Efter matchen, nr 10-SSC Napoli tröja som ingen passerade, anses det vara Maradona-endast nummer. Sosa är den senaste SSC Napoli-spelaren som passerade tröja nr 10. Så Sosa kommer aldrig att ge honom tröja nr 10.

Vi är inte säkra på om Rodríguez går med i SSC Napoli. Tilldelningen av tröjan nr 10 är dock fortfarande oroande. Jag tror att fansen också ser fram emot det.

Eftersom Dybala inte har någon stark önskan att kämpa för Drömteatern har klubben beslutat att sätta Dybala-bytehandlaren på håll. Dessutom bekräftade namnet Fabrizio Romano detta, Dybala accepterade inte att landa i Manchester United, även om de två lagen hade nått ett spelarbytesavtal, kunde transaktionen inte nås. Så Dybala kommer att fortsätta att bära tillbaka Juventus-billiga fotbollströjor för Juventus.

"Dybalas pass, vänster fotteknik, skytte och frispark är fantastiska. Det enda problemet är att han inte är lång och stark. Passar detta in i Premier League, och det beror på hans förbättring i fysisk kondition?" Dybala är nu beslutad att stanna på Juventus och fortsätta spela för Juventus tröja. Vi vill verkligen se honom och Ronaldo arbeta tillsammans för att uppnå ännu större resultat.

Efter en veckas tid kommer Dybala och hans flickvän att återvända till Turin efter semesterns slut. Stämningen är avsett att bli besvärlig från nöje. Nu kan de äntligen tänka sig och återvända till Juventus träningsplats för att träna med Ronaldo.

Liverpool har vunnit Champions League. Liverpools billiga fotbollströjor-märke är för närvarande New Balance, men kontraktet upphör efter säsongen 2019-2020. I år letar Champions League-mästaren efter en ny tröjesponsor.

Den brittiska "Daily Mail" rapporterade att Premier League Liverpool Club förhandlar om en affär med den tyska sportklädstillverkaren Puma. Det globala inflytandet från Hummer's varumärke är inte lika bra som Nike och Adidas, men i de fem stora ligornana växer Hummer-Liverpool tröja na. Lagets styrka och affärsutveckling är röd, och Liverpool har valt bland de stora tröjsponsorerna och förhandlar. Hummer skiljer sig fortfarande inte från alla sponsorer.

Även om vi inte är säkra på om Hummer framgångsrikt kan vinna Liverpools tröja sponsring, med de nuvarande prestationerna i Liverpool, kommer konkurrensen från de stora sponsorerna att bli allt hårdare.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se